Besin ve besin teknolojisinin gelişimi ile birlikte yeni meslek dalları oluşmuştur.Bunların başında DİYETİSYENLİK,AŞÇILILK VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ gibi meslekler oluşuğunu öğrendik.
Aşçımız HAKKI USTA bize mesleğinin incelikleri anlattı.Teşekkürler...
*Besinleri alırken taze olmasına dikkat ediyoruz.
*Biz ürünlerde ''Baklava Dikisi'' olmasına dikkat ediyoruz ve biz TSE damgasına '' Baklava Dikisi'' deriz.
* Ürünü alırken son kullanma tarihi kadar üretim tarihine de bakarız.
*Besinleri alırken Tarım ve Köy İşleri'nden izinli olmasına dikkat ederiz.
* Biz yemekleri yaparken hijyene çok önem veririz.Bone ve hijyen eldiveni takarız, bu tür maskelerle yemekleri temiz tutmuş oluruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder